23948sdkhjf

Flere fyldestationer skaber regional opdeling

Dometic Denmark vælger nu regional opdeling af service til landets fyldestationer samt udvidelse af medarbejderstaben.
Når solen står højt på himlen, og temperaturen stryger i vejret, er der travlt ved det voksende antal fyldestationer, som overalt på landets værksteder forestår aircon service. Det stiller krav til driftssikker service og klargøring af fyldestationerne.

Hos Dometic Denmark A/S, der for nuværende har tre serviceteknikere til at rejse rundt og efterse fyldestationerne samt en intern, har man valgt at gribe opgaverne anderledes an. Hver tekniker får for fremtiden ansvaret for én region.

- Især i højsæsonen har vi oplevet, at mange værksteder, er travlt beskæftiget med aircon-service. De værksteder, der kun har én station, får ofte flaskehalse ved fyldestationen, og hvis den så samtidig skal have service, fordi den bruges meget, presses vi til at skulle udføre service meget hurtigt. Dét problem, tror vi – til glæde for os og værkstederne - kan løses ved, at den enkelte servicetekniker kun skal koncentrere indsatsen om sin egen region og dermed ikke skal køre mange kilometer, siger Per Flensted, adm. direktør i Dometic Denmark.

Vækst

Virksomheden, der har hovedsæde i Fredericia, har for nylig ansat en tekniker, der skal varetage den nordjyske region. Derudover søges nu en servicetekniker til region Sjælland.

- Forudsætningen for, at vi kan levere en stabil service og reparation af de talrige fyldestationer, som findes overalt i landet, er, at vi udvider staben af serviceteknikere. Lige nu leder vi derfor med lys og lygte efter en ny medarbejder, som kan tage hånd om de mange opgaver på Sjælland, siger Per Flensted, der ikke vil afvise, at behovet for endnu flere serviceteknikere kan komme på tale senere på året:

- Vi ser, at mange værksteder i disse år går fra en til to eller flere fyldestationer. Det er en naturlig udvikling set i lyset af, at stort set alle biler efterhånden har aircon-anlæg. Det stiller naturligvis krav til os om at være på forkant og sikre, at der er kompetente teknikere overalt i landet, som kan sikre service med et effektivt flow, tilføjer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079