23948sdkhjf

Nyt messekoncept er en succes

Det tegner til et stort lak- og overfladetræf, når Scandinavian Coating 2011 finder sted til april i København.
Det var et vellykket sats, da Danske Fagmesser i samarbejde med tre skandinaviske brancheforeninger i efteråret besluttede at ændre den rent danske specialmesse for industriel overfladebehandling, Overfladedage, til det nye skandinaviske koncept Scandinavian Coating 2011 i Øksnehallen i København 13.-14. april.

De tre Brancheforeningerne er Maleudstyr- og anlægleverandørernes brancheforening (MAB), Svensk Pulverlackteknisk Förening (SPF) samt Norsk Pulverlakkteknisk Forening (NPLF).

Hos Danske Fagmesser oplyser projektchef Carina Bruun, at arrangøren allerede har solgt dobbelt så mange antal stand-kvadratmeter som hele Overfladedage i 2009. Og der er stadig tre måneder til messen, betoner Carina Bruun.

Hos udstillerne er det nye koncept blevet modtaget med stor interesse, og nogle har valgt at købe stand i et samarbejde mellem de tre skandinaviske repræsentanter for samme producent.

Det gælder for eksempel DuPont CoatingSolutions, en af verdens største leverandører af laksystemer til industriel overfladebehandling.

- En skandinavisk messe giver DuPont en god mulighed for at møde mange firmaer og præsentere vort tilbud til nuværende og potentielle kunder i Danmark, Sverige og Norge. Vi håber på stor deltagelse fra alle skandinaviske lande, siger Björn Wagner, DuPonts Business Manager for CoatingSolutions i Nordeuropa.

Bredde og trends

Fra Akzo Nobel Powdercoatings, datterselskab i verdens største farve- og lakkoncern, siger salgschef Karsten Jensen, at det skandinaviske koncept betyder flere muligheder.

- Tidligere var vi med som pulverafdeling, denne gang viser vi industriprodukter, autolak og protective coatings i samarbejde med vore skandinaviske kolleger.

Fra Sverige deltager SAKAB, et af Sveriges førende miljøforetagender inden for giftfri genanvendelse af farligt affald, der finder coatingbranchen meget vigtig.

- For her ser vi, i hvilken retning udviklingen og nye trends bevæger sig, samtidig med at vi kommer tæt på kunderne, siger Håkan Hansson, regionschef Vest i SAKAB.

Et løft til udvidelse

Blandt danske udstillere er Pers Kemi, hvis produkter er optimeret med henblik på at skåne det interne og eksterne miljø.

- Vi har været udstillere på Overfladedage i en årrække, og vi hilser messens skandinaviske sigte velkommen. Vores marked er ikke kun Danmark, men hele Skandinavien, og derfor er Scandinavian Coating et betydeligt løft for os, siger direktør Torben Pers, der finder det positivt, at messen finder sted i en storby som København.

Koncept er toppen

Hos Danske Fagmesser er man meget tilfreds udstillernes respons.

- Vi kan allerede nu slå fast, at Scandinavian Coating 2011 vil give de besøgende en oplevelse af det ultimative branchetræf. Der bydes på state-of-the-art, både når det gælder teknologi, produkter og viden. Udstillerlisten viser, at vi har ramt godt med det nye koncept, siger Carina Bruun.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094