23948sdkhjf

Tilbyder sædevarme til eftermarkedet

Waeco tilbyder nu et sædevarmesystem til eftermarkedet. MSH Carbon sædevarmeren virker i to tempi og over hele fladen, der eftermonteres. Sædet forbliver uændret, når man pålægger det nye system til knapt 2000 kroner, der er afprøvet og testet af de tyske myndigheder.

Waeco tilbyder produkter til mange formål såsom kølebokse, køletasker, aircondition og masser af udstyr til campingfolket samt head-up display for at nævne nogle få af de mange Waeco produkter. Virksomheden blev startet af de to brødre Theodor og Peter Währing i 1974. De indledte et partnerskab med italienske Diavia i 1981, der udvidede selskabet betydeligt i fire verdensdele med fabrikker i Emsdetten, Tyskland, Novafeltria, Italien, Ostroda, Polen, og Shenzhen i Kina.

Den 1. marts 2007 solgte familien Währing selskabet til Dometic Tyskland GmbH, der opstod af Electrolux fritidsaktiviteterne i 2001, som har repræsentation i mere end 100 lande, herunder i Danmark i nyt domicil i Taulov ved Fredericia med facade ud til motorvejen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079