23948sdkhjf

Würth i balance og hjul(e)-humør

Lige op til jul nåede Würth-repræsentanter rundt i landet til de tre vindere i en landsdækkende konkurrence.
T. Olesen Automobiler i Dyrup og Bellinge, som ligger i udkanten af Odense, vandt en GSP9223 Hunter afbalancerings-maskine i Würth Danmark A/S konkurrence, som var udskrevet i november.

Automester-værkstedet T. Olesen Automobiler ejes af Pia og Torben Olesen.

Da Torben Olesen åbnede T. Olesen Automobiler i Dyrup i 1977, var han lige blevet udlært og kun 18 år gammel. Kort efter kom Pia til, som i dag varetager en stor del af det administrative arbejde. For tre år siden besluttede de at udvide virksomheden med værkstedet i Bellinge, hvor de også har en vaskehal. Tilsammen beskæftiger de to værksteder 10 medarbejdere, og alle har rigeligt at se til.

Når man kommer ind på værkstedet, fornemmer man med det samme, at værkstedsudstyret er blandt det bedste på markedet. For som Torben siger:

- Uden ordentligt værkstedsudstyr kan der heller ikke leveres ordentligt arbejde – det giver arbejdsglæde i hverdagen, og i den sidste ende er det en god investering, for det holder længere.

For nogle måneder siden investerede han for eksempel i en ny Würth-dækskifter, og sammen med den nye afbalanceringsmaskine fra Hunter skulle udstyret være i orden til at håndtere kundernes hjul de næste mange år.

Andenpræmie

Hos Sakskøbing Dæk- og Servicecenter afleverede Würth-sælger, Peter Wied, en Würth-dækskifter.

Sakskøbing Dæk- og Servicecenters ejer, Allan Rasmussen, havde besluttet, at det var blevet tid til at investere i en ny dækskifter, så begejstringen var stor, da værkstedet vandt andenpræmien i Würths konkurrence.

Siden Sakskøbing Dæk- og Servicecenter åbnede 1. november 2008 på Fabriksvej 25 i Sakskøbing, har Allan Rasmussen sammen med kollegaen Kent Bredgaard sørget for, at Sakskøbings beboere har de dæk på bilen, der skal til, for at kunne køre lidt mere sikkert gennem trafikken.

- Vores kunder forventer, at vi som et lille, uafhængigt værksted kan tilbyde en bedre pris end de autoriserede værksteder eller dem, der er medlem af en kæde, så det gør vi, hvad vi kan for at leve op til. Når vi køber nyt værkstedsudstyr, dæk og reservedele, er vi derfor meget opmærksomme på, at der er sammenhæng mellem pris og kvalitet. Kvalitet koster, men en høj pris betyder ikke automatisk, at det er en bedre vare, så vi er kritiske med vores leverandører, fortæller Allan Rasmussen.

Hjulløfter før jul

Før jul fik John Dyrvig Jensen et uventet opkald fra Carsten Jespersen fra Würth.

Carsten Jespersen ringede nemlig for at fortælle, at Johns Auto havde vundet en af de tre hovedpræmier, en trykluftstyret hjulløfter, som Würth havde udloddet i november i forbindelse med en landsdækkende konkurrence.

- Den kom i arbejde med det samme. Vi har travlt med at skifte dæk for tiden, sagde John Dyrvig Jensen.

Hjulløfteren kan løfte hjul på op til 50 kg og hjulstørrelser op til 295/25 R22.

Til foråret er det 30 år siden, John Dyrvig Jensen startede i Nordborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062