23948sdkhjf

Mere hæder til Glenn

Den danske mester i autolakering kan nu også kalde sig nordisk mester.
Danmarksmesteren i autolakering, 21-årige Glenn Holst Nielsen fra Søborg, som til dagligt arbejder hos Lakexperten Lyngby (Elkjærgruppen), har vundet endnu et mesterskab, nemlig det nordiske, som Silkeborg Tekniske Skole lagde lokaler til den 17.-19. marts.

Sejren kom i hus foran den svenske deltager, Erik Groth (nr. 2), og den franske, David Cluzel (nr. 3).

I sidste måned deltog han i de franske mesterskaber i Paris og fik en flot 3. plads ud af de 21 deltagere, og sidste år blev han også uofficiel norsk mester i oktober samt fik bronze i Finland i maj.

Ved NM vandt Glenn Holst Nielsen over de nationale mestre fra Sverige, Norge, Finland, Frankrig og Baskerlandet.

- Naturligvis var kampen hård, da alle jo har vundet mange konkurrencer for at nå her til. Træningen forsætter nu for at gøre Glenn endnu skarpere frem til oktober i år, hvor VM, World Skills, foregår i London, fortæller faglærer og dommer, Jens Søndergaard Hansen.

Generalprøve på Skills

Konkurrencen i Silkeborg foregik nøjagtigt som ved World Skills, ligesom der blev kommunikeret på engelsk.

- Hvert land stillede med en dommer, så det gik helt retfærdigt til, konstaterer Jens Søndergaard Hansen.

I alt var der otte deltagere ved NM, idet både Norge og Finland havde hver to deltagere.

De fem opgaver, som samlet tog 19 timer, omfattede blandt andet forklap og kofanger på Toyota Yaris, eksempelvis 3M plastreparation, farvetilpasning og dekoration.

Glenn Holst Nielsen vandt tre af opgaverne: Farvetilpasning, udsprøjtning og plastreparation.

- Glenn er efterhånden ved at blive scenevant og gik til opgaverne med krum hals. Han lavede dog også nogle små fejl, så der er noget at arbejde videre med, siger Jens Søndergaard Hansen.

Der er nu ikke flere nationale mesterskaber at deltage i, men der arbejdes på at sende Glenn Holst Nielsen et par gange til Spanien eller Sydfrankrig til det træningscenter eller den fabrik, som hører til den lakleverandør, der leverer lakken til VM.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109