23948sdkhjf

Jason Watt skal hjælpe dækfirma med at skifte spor

AGL har i årevis været kendt for sine drive-in værksteder, hvor man kunne få Københavns billigste dæk. Nu skifter virksomheden fokus, og fremover skal AGL værkstederne stå for hastighed og god service. For at nå det mål, har man hyret Jason Watt som coach, inspirator og indpisker.
Fra den 1. marts er Jason Watt tilknyttet AGL som led i den fornyelse af virksomheden, der sker det næste års tid. Direktør Jonas Højland Pedersen fik ideen til samarbejdet under et medarbejderarrangement, hvor Jason fortalte om forandringsprocesser og viljen til at nå sine mål.

- Jason Watt tog os alle sammen med storm med hans vilje, engagement og livshistorie. Samtidig står vi også midt i en stor omvæltning og kunne måske lære af hans erfaringer. Han kan en masse som coach, inspirator og indpisker, og samtidig har han også været ekstremt dygtig til at sætte sig nogle mål – og nå dem. Så vidt jeg ved, er han den eneste delvist lammede racerkører i verden, der har vundet et nationalt mesterskab, siger Jonas Højland Pedersen.

Jason ved hvad der skal til

Da Jason Watt fik tilbuddet, slog han til med det samme.

- For det første ved jeg lige præcis, hvad AGL arbejder med. Jeg kender deres kerneværdier og kan stå inde for ønsket om at levere kvalitet - hurtigt og effektivt. Det gør jeg også på racerbanen. Og så kender jeg også situationen, hvor man bliver nødt til at genopfinde dig selv, og finde styrke og motivation til at gå nye veje. Det er den viden og kompetencer, jeg kan bidrage med, siger han.

Jason Watt har været foredragsholder og indpisker i ti år og finder det helt naturligt at arbejde med mennesker og viljen til at nå sine mål. Han ser det som sin fornemste opgave at give AGL medarbejderne troen på, at det kan lade sig gøre at gå nye veje, inspirere til tæt samarbejde og få succes.

- Vores medarbejdere respekterer Jason Watt og kender hans historie, og det gør vores kunder også. Derfor er Jason også den helt rigtige for os nu, hvor han kan bidrage med energi, overblik og engagement. Jason vil være herude til nogle faste arrangementer og kigge forbi nu og da. Til forskel fra mig, kan han også slippe af sted med at sige nogle ting, som jeg aldrig ville slippe godt fra, siger Jonas Højland Pedersen.

Jason Watt glæder sig til at opdyrke en team spirit, og så elsker han at konkurrere.

- Derfor kunne det være fedt, hvis jeg kan være med til at gøre AGL til verdensmester, fastslår han.

Mere på www.agl.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093