23948sdkhjf

Skønne Mille Miglia et historisk vingesus

Et af verdens mest berømte historiske rallyes for klassiske biler, italienske Mille Migluia, afvikles i år den 12.-15. maj. Det sker som vanligt med start fra Brescia i Norditalien, hvorefter de mange deltagere kører til Rom og tilbage igen - en rute på cirka 1600 kilometer.

Undervejs følges løbet af mange tusinde tilskuere langs ruten, ikke mindst i de byer hvor der gøres stop og samling på feltet. Der er deltagere med i biler, som sjældent ses på vejene. Det er ikke, som dengang, hastigheden, der er afgørende, men punktlighed mellem de forskellige stationer.

VW stiller til start med to originale Type 1, og historiske Audi-, Porsche-, Bentley- og Bugatti-modeller. Men de fleste deltagere kommer nok, som tidligere år, i de mange forskellige italienske mærker.

Mille Miglia blev første gang afviklet i 1927. Indtil 1956 var det et af historiens længste og mest krævende rallyarrangementer. Et ekstra plus er nogle af de skønneste italienske landskaber, samt lanceringen af nyeste modeller langs ruten, som for eksempel den nye VW Golf Cabriolet i år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11