23948sdkhjf

Selvstændig konsulent med lang erfaring

Poul Haurum går solo fra Autobranchens Udviklingscenter i Frederikshavn.
Efter godt ti år stopper 63-årige Poul Haurum i Autobranchens Udviklingscenter i Frederikshavn.

- Det har virkelig været en god og spændende periode at være med til at opbygge Autobranchens Udviklingscenter. Det gode samarbejde og opbakning i hele autobranchen har gjort det til noget særligt at arbejde i centeret, siger Poul Haurum.

Poul Haurum starter som selvstændig konsulent for autoområdet per 1. april. Konsulent- besøg for en af de store kæder kommer fremover til at fylde meget i kalenderen.

Der er også stor interesse for indretning af nybygninger eller ombygninger af autoværkstederne. Desuden kommer tema- og træningsaftner for eksempelvis FTZ /SKF til at fylde en del i fremtiden, oplyser Poul Haurum.

- Forretningsplaner og handlingsplaner er blevet meget vigtige, for at værkstederne kan få en god indtjening og dermed også større mulighed for at investere i fremtiden. Sidstnævnte kan medføre at der tilknyttes kurser for at få helt styr på disse områder, fortæller han som eksempler på nogle af de aktiviteter, Poul Haurum glæder sig til at komme i gang med fra den 1. april.

Hans nye firma hedder Poul Haurum Autokonsulent og kan findes på www.poulhaurum.dk, hvor hjemmesiden dog endnu ikke er helt aktiv.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064