23948sdkhjf

Total og Vianor laver koncept for olieskift

Total, det store internationale olie- og gasselskab, har indgået partnerskab med Vianor Holding Oy, som er et managementfirma i den globale Vianor dæk- og bilservicekæde, som er beliggende i finske Nokia.

Målet er at udvikle smøreolie-forretningen gennem netværket i Vianor. Igennem den langsigtede aftale vil begge selskaber i tæt samarbejde udvikle et nyt olieskifte koncept til personbiler og lastbiler ved at øge serviceniveauet til slutbrugerne.

Olieskifte konceptet skal udvikle kendskabet til de to varemærker, Total og Vianor, oplyser en pressemeddelelse.

- Begge virksomheder er i hastig udvikling i regionen og komplementerer hinanden i forbindelse med udviklingen af det nye koncept for olieskift, udtaler Louis Bonenfant, vicepræsident hos Total

- For Vianor er olieskifte konceptet og samarbejdet med Total et naturligt skridt fremad i udviklingen af service for personbiler og lastbiler i Vianor netværket, understreger Alexej von Bagh, CEO hos Vianor.

Total har aktiviteter i mere end 130 lande og 96.000 ansatte. Vianor ejes af Nokian Tyres og tæller 800 værksteder i 20 lande, primært i Nordeuropa og Østeuropa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078