23948sdkhjf

Professionel hjælp gennem krisen

Vi er blevet bedre til at tjene penge, fastslår Lasse Jæger Jensen, Lakspecialisten i Århus.
Aarhus-virksomheden Lakspecialisten A/S er én af landets største autolakerere og én af de mange mindre virksomheder, som har måttet skære ned de seneste år. Sjovt var det ikke, men det er lykkedes fint – ikke mindst i kraft af en professionel bestyrelsesformand.

Det fastslår en af ejerne, Lasse Jæger Jensen, der også er formand for industri- og autolakerernes brancheorganisation, FAI, i en artikel i Børsen.

Lakspecialisten, som er med i Lakexperten kæden, havde på en gang mere end 35 medarbejdere, men var på et tidspunkt nede omkring 25.

- Vi fik tilbage i 2004 direktør Jørgen Lægaard, der er professionelt bestyrelsesmedlem og også er tilknyttet handelshøjskolen, ind som formand. Det har været rigtig meget værd at have en professionel med i ledelsen ved siden af os håndværkere. Det er vigtigt med én, der tager tyren ved hornene. Kræver, at tingene følges tæt og med det samme ser, når der er behov for action. Vi åbner netop nu en fjerde afdeling i Aarhus-området i en tidligere Totempo-afdeling og har godt 30 medarbejdere. At vi har kunnet købe til og udvide forretningen skyldes, at vi undervejs i krisen har forstået kunsten at skære og justere omkostninger. Vi er blevet bedre til at tjene penge, siger Lasse Jæger Jensen.

Lakspecialisten omsatte i fjor for lidt under 30 millioner kroner – en smule mindre end året før. Lasse Jæger venter, at det inklusive udvidelsen bliver 30-33 millioner kroner i år.

Han bemærker i øvrigt, at Lakspecialisten som en af de større i sin branche naturligvis har haft nemmere ved at skære ned på staben end en kollega med en enkelt svend og en lærling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078