23948sdkhjf

Italienere supplerer danskere

Saima sprøjtekabiner bliver et supplement til Davenkas egne danskproducerede malekabiner.
Sprøjtekabinefirmaet Davenka har indgået aftale med den italienske producent af sprøjtekabiner Saima om at importere deres kabiner til Danmark.

Salgschef Brian Jul Jensen forklarer, at Davenka har oplevet, at der i markedet er et ønske om en billigere sprøjtekabine end de danskproducerede kabiner.

- Derfor har vi valgt at importere kabiner fra Saima, således at vi nu har to produktlinjer inden for sprøjtekabiner.

Opfylder alle krav

Saima malekabiner kommer fra producent i Italien med over 30 års erfaring i branchen. Sprøjte-/tørrekabinerne kan opvarmes med olie eller gas, herunder direkte gasfyring, som er den nyeste teknologi med lavere energiforbrug og hurtigere og mere præcis temperaturregulering. Der er loftfilter i hele loftet i kabinerne, og det er nemt at skifte filtrene.

Sprøjte-/tørrekabinerne opfylder alle myndighedskrav og kan leveres med en eller to porte og i flere farver med valgfrit ekstraudstyr som lifte og Davenka Jet Tørring til ekstra hurtig tørring af vandbaseret lak.

- Vi er importør af Wall-Man arbejdsplatforme og kan levere disse praktiske arbejdsplatforme monteret på sidevæggene i malerkabinerne, forklarer Brian Jul Jensen.

- Selv om det er en billig sprøjtekabine, er kvaliteten i orden, og der er stadig Davenkas serviceorienterede organisation bag, forklarer Brian Jul Jensen.

Saima kabinerne leveres i størrelser til personvogne og i helt store størrelser til lastvogne, busser og industri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079