23948sdkhjf

53-årig springer ud som selvstændig

Per Andersen har etableret Andersens Autolakering i den vestsjællandske by Dianalund.
Det er aldrig for sent at starte på noget nyt. Sådan lyder et gammelt ordsprog, og det gælder i allerhøjeste grad for Per Andersen, der ved årsskiftet er sprunget ud som selvstændig med åbningen af firmaet Andersens Autolakering i den vestsjællandske by Dianalund.

Per Andersen har i de seneste mange år lakeret biler hos O.J. Autolakering i Kalundborg, men har i forbindelse med dette værksteds lukning bestemt sig for at prøve på egen hånd.

Som leverandør har Per Andersen valgt Baden-Jensen, som han kender godt fra O.J. Autolakering. Han har samtidig fra starten meldt sit værksted ind i Lak og Know-how-netværket, hvor han kan dele erfaringer med og få inspiration fra næsten 100 andre selvstændige autolakerere.

I sin tid som autolakerer har Per Andersen lakeret så forskellige emner som flyvemaskiner og tankene på Stigsnæs – samt naturligvis biler i massevis – så det er naturligt at han i sit nye værksted planlægger at arbejde med lakering både af biler, motorcykler, køkkener og mindre industriopgaver.

Til at hjælpe sig på værkstedet har Per Andersen ansat Kim Lauge Hansen, der lige som Per kommer fra O.J. Autolakering. Mens Per igennem årene har specialiseret sig i at sprøjte, har Kim især arbejdet med klargøring af bilerne. Sammen med Pers kone Inge, der skal stå for det papirmæssige arbejde, udgør de teamet, der står parat til at betjene kunder i det vestsjællandske område.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062