23948sdkhjf

Madpandekager og messetilbud

Lyddæmper-Centralen holdt for første gang holdt automesse under eget tag onsdag og torsdag i Helsinge.
Nordsjællandske autoværksteder tog onsdag og torsdag eftermiddag og aften turen til Nørretoftevej i Helsinge, hvor Auto-G-grossisten Lyddæmper-Centralen for første gang holdt automesse under eget tag.

Direktøren for virksomheden, Michael Bendtsen, benyttede sit eget 25 års jubilæum i sidste måned til at invitere til jubilæumsmessen både den 23. og 24. marts – begge dage kl. 14-19, og det benyttede mange værksteder og autofolk sig af.

Lyddæmper-Centralen, som også har afdelinger i Hillerød og Helsingør, havde til lejligheden indrettet et 700 kvadratmeter udstillingslokale med stande og 32 leverandører, som var på pletten med masser af slagtilbud, ligesom der også blev serveret nybagte madpandekager og drikke.

Helsinge-afdelingen er netop udvidet med ekstra 260 kvadratmeter, og til messen tog man også det tomme nabolejemål i brug. I øvrigt overvejer firmaet en yderligere permanent udvidelse med nabo-lejemålet for at få et større lager.

Afdelingsleder i Helsinge, Peter Helt, melder da også solid fremgang for afdelingen, som er ene på autogrossistområdet med adresse i Helsinge. Afdelingen forsøger at være så tæt på de lokale autokunder som muligt med et dækkende og opdateret lager. Desuden udgår en nyindkøbt lastbil, som blandt andet bringer Liqui Moly-motorolie ud i tønder, fra netop Helsinge-afdelingen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083