23948sdkhjf

Kienzle ind i SEC-paletten

Mere navigation og radio på hylden ved aftale mellem Kienzle og SEC.
Fra 2011 er Kienzle kommet ind under SEC A/S’ programpalette, hvor agenturet er gældende i hele Skandinavien. Udover autoradioer med og uden navigation har Kienzle også i programmet en patenteret ekstern navigationsboks samt decideret 24V truckradio.

Kienzle kendes af de fleste fra transportsektoren, da de blandt andet leverer fartskrivere til store dele af den danske og europæiske lastvognspark, og de fremstiller også radioer og navigationsprodukter til erhvervsbrug.

Sammen med Navteq har Kienzle udviklet udvidet Truck-navigation med navigationsdata tilegnet lastvogne. Her kan man via data om køretøjets karakteristika udgå fejlkørsler og finde den optimale rute for den pågældende vogntype, da der tages højde for akseltryk, højde, hjulafstand og andre relevante faktorer.

Dermed kan, udover at spare brændstof, også spare tid via færre stop og omkørsel og dermed optimere sin transporttid og mere præcis estimere sit ankomsttidspunkt.

Tyske Kienzle er kendt for sin gode kvalitet og pålideligt produkter. Dette går hånd i hånd med SECs øvrige produkter og løsninger, og med Kienzle i programmet gør SEC endnu mere til totalleverandør til autobranchen i form af tilpassede løsninger til personbiler, varebiler, lastvogne, busser og andre rullende enheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078