23948sdkhjf

Hankook Årets dækproducent 2011

En international jury af dækspecialister har kåret Hankook til Årets dækproducent 2011. Det skete forleden i Köln under afviklingen af udstillingen Tire Technology Expo.

Juryen mener, at Hankook er den dækproducent, som har vist de største fremskridt i de seneste 12 måneder. Hankook fik sidste år den hidtil største omsætning og det største overskud i selskabets historie.

Samtidig med kåringen fik Goodyear tildelt en pris for vinterdækket Ultragrip Ice+, og Yokohama en pris for den mest miljøvenlige udvikling gennem samme periode.

Tire Technology Expo 2011 var større end tidligere med en del interessante seminarer, oplyser redaktør Adam Gavin, Tire Technology Magazine.

Hankook har afløst Dunlop som leverandør til den meget populære tyske DTM-serie for standardvogne. Selskabet har skrevet en treårig kontrakt med DTM-organisationen, og Yokohama fortsætter levering af dæk til WTCC-serien, VM for standardvogne, som det er tilfældet i STCC-serien, den nye svensk-danske standardvognsserie. Yokohama har på det seneste fået flere nye OE-kontrakter til flere Lexusmodeller og Porsche Cayenne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063