23948sdkhjf

Toyota delvist renset for speederanklager

Toyota er frikendt af de amerikanske sikkerhedsmyndigheder NHTSA og NASA, der gennem næsten et år har undersøgt bremse- og speederproblemerne i specielt Prius modellen, men sagen er ikke slut med denne afgørelse. De samme to organisationer mener, at gulvmåtten foran fortsat er problemet, der kan skabe utilsigtede speederproblemer, som har været skyld i mange alvorlige uheld. Den sag undersøges videre.

NHTSA oplyser samtidig, at enkelte uheld kan være opstået, fordi føreren tog fejl af speeder og bremse, selv om det lyder banalt i et land, hvor næsten alle biler er udstyret med automatgear.

Den seneste opgørelse over ulykker siden 2000 med Toyota biler siger 89 døde og 57 meget alvorlige uheld. Disse mange episoder ender fortsat i retten.

Toyotas reaktion på afgørelsen omkring de påståede bremse- og speederproblemer har været følgende: "Afgørelsen er ikke en sejr, men vi har hele tiden sagt, at der intet var i vejen med speeder og bremse. Det kom de to organisationer også frem til, " udtaler Bob Carter, chef for Toyota USA.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082