23948sdkhjf

Scan Auto & Dybbroe Group åbner afdeling i Glostrup

Den originale reservedelsimportør og distributør til såvel frie som mærkeværksteder kommer kundernes ønske om en sjællandsk afdeling i møde.
Der skal nok dufte af kaffe, når den Randers-baserede reservedelsimportør Scan Auto & Dybbroe Group A/S 1. april slår dørene op til sin sjællandske afdeling i Glostrup - der tidligere var hovedsæde for Karat Kaffe i Danmark.

De ristede bønner på hylderne er skiftet ud med et righoldigt sortiment i originale reservedele i de klargjorte, lejede bygninger, der rummer 2000 kvadratmeter højlager og administrationsbygning.

Her er der nu kontorer til fem nyansatte telefonsælgere og rådgivere, som skal betjene de mange kunder i specielt det storkøbenhavnske område. De nyansatte er alle specialister inden for de franske og italienske bilmærker, som selskabet udbyder reservedele til, og som afdelingschef er ansat Kasper Barbesgaard, 38 år, som kommer fra en stilling som reservedelschef hos den store Fiat-forhandler Tangholm i Ballerup.

Kasper Barbesgaard har været i autobranchen siden 1990 og har primært beskæftiget sig med reservedele til de italienske bilmærker – han er således en meget erfaren herre i autobranchen.

- Jeg glæder mig utroligt meget til udfordringen, og det bliver spændende at servicere kunderne med en bredde i vareprogrammet, som jeg tidligere ikke har været vant til.

- Det er en kendsgerning, at de fleste autoriserede forhandlere ikke længere har bredden i sortimentet, da likviditetsbindingen i mange tilfælde vil være for stor i forhold til afsætningsmulighederne. Det er jo samtidig årsagen til, at Scan Auto & Dybbroe Group har en stor afsætning til de autoriserede forhandlere, og på denne måde kan virke som en form for depotlager for forhandlerne, så de kan yde den bedste og hurtigste service over for deres kunder, siger Kasper Barbesgaard.

Fuldt lager

Afdelingen etableres fra starten med fuldt vareprogram, og varelageret får således samme dybde i programmet som på hovedlageret i Randers. Adm. direktør i Scan Auto & Dybbroe Group, Lars Hedegaard, siger, at som sidegevinst kan virksomheden, med den nye placering, også yde en bedre service til de efterhånden mange kunder i Sverige.

- Vi har længe ledt efter egnede lokaler på Sjælland, og det har været et stort ønske fra vores mange kunder i området at få en afdeling, der kan servicere med flere daglige leveringer af originale reservedele til Alfa Romeo, Citroen, Fiat og Peugeot.

- Vi må erkende, at kravene fra de mange værksteder er hurtig levering, hvilket i mange tilfælde betyder levering samme dag, som varerne bestilles, siger Lars Hedegaard.

Bred specialist

Sammensætningen af kundesegmentet hos Scan Auto & Dybbroe Group er særdeles bredt, da selskabet servicerer og leverer originale reservedele til de frie og uafhængige værksteder, de autoriserede forhandlere, branchens grossister, karrosseri-opbyggere med flere. Konceptet bag virksomheden er, i al sin enkelthed, at være lagerførende i et meget bredt originalt program i kombination med at have deciderede specialister inden for de bilmærker, selskabet udbyder reservedele til.

Reception torsdag d. 31. marts klokken 12-17, Smedeland 36 i Glostrup, for eksisterende som nye kunder og samarbejdspartnere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078