23948sdkhjf

Dækbranchens Fællesråd flytter til Autobranchens Hus

Rykker sit sekretariat fra Charlottenlund til Taastrup den 1. maj og ser frem til at kunne bruge sparet husleje til flere dæk-aktiviteter.
- Som en helt naturlig følge af vores samarbejde i Autobranchens Fællesråd ser vi det som en oplagt mulighed at flytte sekretariatet til Taastrup, nu hvor vi fik tilbuddet, fortæller Volker Nitz fra Dækbranchens Fællesråd.

I Autobranchens Hus kommer Dækbranchens Fællesråd til at dele etage med AUTIG, Autobranchens Handels- og Industriforening i Danmark, og DAG – Dansk AutoGenbrug.

- Direktør Frank R. Hansen fra AUTIG kontaktede os sidste år og gav os et tilbud vi ikke kunne sige nej til. Det skal da ikke nægtes, at huslejen i Charlottenlund ligger i den øvre ende og med behørig hensyntagen til medlemmernes penge, vil vi hellere benytte flere penge til medlemsfordele og tiltag, der er sjovere end husleje. Så det var yderligere en udslagsgivende faktor i beslutningsprocessen, siger Volker Nitz.

Tilgængeligheden til de nye lokaler er også helt i top, både for danske og udenlandske gæster, da Høje Taastrup jo er et centralt trafikknudepunkt både offentligt og vejmæssigt samt ligeledes tæt på Københavns Lufthavn i Kastrup.

- Vores besøgende og vi selv vil således spare både rejsetid og penge med denne centrale placering, tilføjer han.

Den 1. maj bliver startdatoen, hvor Dækbranchens Fællesråd flytter ind på den nye adresse i Autobranchens Hus, Kirkevej 1-3 i Taastrup.

- Og vi glæder os meget til at forstærke de samarbejdsbånd, vi allerede har også til CAD, brancheorganisation for de frie autoværksteder, og D.A.F., der ligesom AUTIG og DAG holder til i samme bygning.

- Det er endnu en organisation fra Autobranchens Fællesråd, der tilslutter sig samarbejdet i huset. Fra AUTIG’s side hilser vi dækbranchens foreninger velkommen, og vi glæder os meget til det forøgede samarbejde, som det erfaringsmæssigt vil indebære, siger Frank R. Hansen.

- Vi hilser Dækbranchens Fællesråd hjertelig velkommen som ny beboer i Autobranchens Hus i Taastrup. Vi er meget fornøjede over, at huset nu også skal rumme dækbranchen, og vi glæder os til et fortsat godt og fordomsfrit samarbejde med Volker Nitz og hans stab herude. Det at bo under samme tag giver jo en lang række besparelser og synergieffekter for de enkelte organisationer. Dem vil vi også udnytte så optimalt som muligt i fremtiden, supplerer Jens Brendstrup, adm. direktør i Danmarks Automobilforhandler Forening, D.A.F.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094