23948sdkhjf

Seks gange diesel til autoskole

Et fint samarbejde mellem to bilforhandlere i Hillerød og Autoskolen på Erhvervsskolen Nordsjælland sikrer mekanikereleverne de optimale betingelser for up-to-date læring.
Gode elever og kompetente lærere er en forudsætning for gode uddannelser. På en teknisk skole skal eleverne også have gode redskaber, maskiner og værktøj, og i autoafdelingen skal der biler til.

Det har Autoskolen på Erhvervsskolen Nordsjælland sikret for nogle år frem i tiden. Det er sket gennem et frugtbart samarbejde mellem Autoskolen og SMC-Biler Hillerød og Kofoed & Thomsen, Peugeot Hillerød om leverance af henholdsvis tre nye Skoda Fabia’er og tre Peugeot 207 til knapt en million kroner plus moms. Bilerne skal skolen bruge på de sidste skoleophold, hvor elevernes form skal pudses endeligt af, inden skolen slipper dem ud til karrierer i en branche i rivende teknologisk udvikling.

Derfor er bilerne for Skoda’ernes vedkommende common rail diesel TDI og for Peugeot’erne er det HDI diesel, og alle seks biler rummer al den elektronik, som en moderne bil i den klasse kan indeholde.

- Kun på den måde kan eleverne få den optimale undervisning og de afgørende kompetencer, der sikrer værkstederne de bedste mekanikere. Autoskolen ser frem til at tage bilerne i brug, så eleverne kan finde fejl og udbedre også med den nyeste teknologi. Godt at skole og erhvervsliv samarbejder, udtaler Lars Kristensen, uddannelsesforstander.

Skolen har i forvejen biler af mærkerne Skoda, Peugeot og Opel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125