23948sdkhjf

Danmarks eneste rene mc-auktion

Middelfart MC Auktion, MMCA, slog 30. april dørene op for sin første auktion som landets eneste med kun motorcykler.

Alle kan købe og sælge på MMCA auktionen, og med undtagelse af "absolut bortsalg" og "tvangssalg" uden mindstepris er alle motorcykler på auktionen klassificeret i forhold til deres stand. Det er naturligvis sælger, der har ansvar for korrekt klassificering. Hvis en sælger mangler hjælp til at klassificere motorcyklen eller fastsætte mindstepris, er der professionel hjælp at hente fra TG-Motor.

Thorkild Greve fra TG Motor fortæller, at han er overbevist om, at konceptet med en forårs- og en efterårsauktion vil hjælpe rigtig mange med ønske om at købe eller sælge motorcykel. Han fortæller om baggrunden for auktions-ideen:

- Rigtig mange har glædet sig til motorcykelsæsonen, som allerede er godt i gang. Men for nogle er det kun en påmindelse om deres irritation over at se på en motorcykel, som blot står og samler støv og renter. Hvis den oven i købet er blevet lidt kedelig, og interessen for at få den gjort klar er væk, bliver irritationen bare endnu større. Mange har det ikke så godt med selv at sælge privat, og det er jo heller ikke gratis at annoncere. En del forhandlere vil kun købe en brugt MC, hvis de samtidigt kan sælge en ny.

- Samtidig vil en del motorcyklister gerne købe brugt via auktion, fordi de har opnået stor grundlæggende og teknisk indsigt og gerne vil istandsætte og klargøre motorcyklen selv – nogle for at spare lidt kontanter, andre på grund af deres store interesse for motorcykler. Købeloven gør det nærmest umuligt inden for loven rammer at sælge en uklargjort motorcykel fra forhandler til private på grund af kravet om reklamationsret. Så også her har auktionen sin berettigelse, ligesom overfor forhandlere med et for stort eller forkert lager, siger Thorkild Greve.

Se mere på www.mmca.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079