23948sdkhjf

Flere varer hos grossist

Leveringsevnen er udvidet med 30 procent hos au2parts.
Grossisten au2parts følger en klar strategi om konstant at udvide og forbedre leveringsmulighederne til værkstederne, så de kan opnå en endnu bedre og mere optimal drift.

- Den måde, vi kan hjælpe vores kunder til en bedre og lettere hverdag, er at kunne tilbyde alle de produkter og ydelser, som værkstedet har brug for i dagligdagen og samtidig gøre det tilgængeligt i vort onlinekatalog, med omgående levering, siger au2parts kædechef Niels K. Skak ifølge en pressemeddelelse.

- Vi får ofte den melding fra værkstederne, at de ikke har "specielt travlt" i hverdagen, men når de ser på fakta, så har de reelt haft en kraftig forøget omsætning, og det er kun muligt, fordi vi er i stand til at levere alle de dele, som de har behov for. De skal ikke bruge unødvendig tid på at skaffe og vente på dele, det er vores opgave som grossist at sikre den effektive drift på værkstedet, tilføjer han.

- Vi er derfor meget glade for, at den strategi, vi har fulgt og stadig følger, giver sig udslag i større omsætning for os og vores kunder samt en større kundetilfredshed, siger Niels K. Skak.

Udvikling

- Vi er ikke færdige. Dette er en udvikling, som konstant kræver nye tiltag, og det er vi klar til, udtaler indkøbschef hos CAC, Anders Hornbæk, som tiltrådte stillingen 1. oktober.

- Vi har udvidet vores vareprogram med over 30 procent i antal varenumre. Det er både med flere varenumre i de eksisterende vareprogrammer samt med nye vareprogrammer. Det kræver naturligvis flere menneskelige ressourcer samt en intern forståelse af, hvorledes et effektivt værksted fungerer i dagligdagen. Begge dele har vi haft meget fokus på med blandt andet besøg hos værkstederne og et tættere samarbejde med sælgerne, samt udvidelse af indkøbsafdelingen med flere medarbejdere, tilføjer han.

- Vores ideer til fortsat udvidelse af vareprogrammerne er mange, og vi fortsætter i samme høje tempo i den kommende tid, for "mere vil have mere", fastslår Anders Hornbæk.

- Det er naturligvis ikke kun på vores to centrallagre, vi udvider. Det er også i de enkelte grossistafdelinger, vi har gennemført procedurer, så vi konstant udvider lagrene her, supplerer Niels K. Skak.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141