23948sdkhjf

Peugeot-forhandler bedste dansker i Wikinger Rally

Brian Madsen fra Slagelse og makkeren Jens Christian Anker fra Smørum i Peugeot 207 S2000 blev nummer to og bedste danske rallyhold i det nordtyske Wikinger Rally.

Danskerne blev slået af det tyske stortalent Felix Herbold/Michael Kölbach i Ford Fiesta S2000. Det var første DM-afdeling af de seks afdelinger som afvikles i år.

Brian Madsen, der er Peugeot forhandler i Slagelse, lagde ud allerede fredag aften med de bedste tider på de fire første hastighedsprøver. Før restarten lørdag morgen førte holdet med 35 sekunder, som ingen af de andre danske hold kunne hente.

Nummer to i DM-sammenhæng blev Christian Jensen/Søren Tøndborg, Ans, ligeledes i Peugeot 207 S2000, 16,2 sekunder efter og foran Max Christensen/Ole R. Frederiksen, Svenstrup, Subaru Impreza, der blev bedste danske hold i Wikinger rally for to år siden.

Løbets helt store overraskelse var Benny Pedersen/Ditte Kammersgaard, BP Racing Bramming, i den lille Peugeot 106 Maxi, der kom ind på fjerdepladsen i det fine selskab. De fører nu DM i den nationale tunede klasse.

Brian Madsen blev mester sidste år i klassen for tohjulstrukne biler i en Peugeot 306 Maxi før finaleafdelingen, og skiftede til en lejet 207 S2000 i det sidste rally i 2010, hvor han blev nummer to kun få sekunder efter vinderen.

- Fin start, men vi måtte skifte bremser efter hver anden prøve, hvilket betød at jeg ikke havde den optimale bremseeffekt i løbet af lørdagen, hvor det drejede sig om at holde forspringet uden at tage unødige chancer, sagde Peugeot forhandleren fra Slagelse ved mål. Makkeren Jens Christian Anker er værkfører hos Trio Biler i Ballerup.

Næste DM afdeling er ved Horsens den 21. maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079