23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

DENNIS LIND VAR hurtigst af alle ved en Formel ADAC-test på den hollandske bane i Assen forleden. Kean Kristensen, Emil Bernstorff og Kristian Nielsen deltager også i serien.

LASSE SØRENSEN BLEV bedste dansker i første afdeling af WSK Euro serien ved Napoli med en fjerdeplads, mens Nicolai Sylvest og Slavko Ivanovic også scorede points.

TYSKE SONAX ER igen med som sponsor hos Vodafone McLaren Formel 1 for niende år i træk. Sonax er også med som sponsor i andre serier såsom GP2/GP3, ATS Formula 3 Cup samt Seat Leon Supercopa. Sonax har netop vundet en pris som det bedste plejemiddelmærke blandt tyske forbrugere.

HAMMER MOTORSPORT VED Klaus Hammer er i år sponsoreret af Pole Position. Hammer har fået ny medkører i erfarne Finn Thomsen med flere mesterskabet på cv’et.

AUTOTEKNOLOGERNE FRA Aarhus Tech Racing har skrevet kontrakt med den tidligere karting og 1600 Challenge kører Mikkel Byrialsen. Samtidig har Morten Dons, der også er tidligere kartingkører, meddelt, at han stiller op i Formel Ford Zetec med en engelsk bygget Vectra fra 2001.

MERCEDES AMG HAR leveret 16 SLS AMG GT3 racerbiler til 16 teams. Halvdelen levers til tyske kunder og resten til udlændinge, der ønsker at deltage i ADAC GT-Masters og langdistanceløb på Nürburgring, Spa, og andre baner.

MEKONOMEN ER I ÅR hovedsponsor for Danish Rally Championship. Mekonomen er Skandinaviens største distributør af autoreservedele med 38 butikker i Danmark og 400 tilknyttede værksteder. Man agter blandt andet at invitere kunder med til DM-afdelingerne som et led i markedsføringen.

FØRSTE AFDELING I MotoGP-serien 2011 i Qatar blev vundet af Casey Stoner, Honda, fra Australien foran de to spanske kørere Jorge Lorenzo, Yamaha, og Dani Pedrosa, Honda. Valentino Rossi, Ducati, blev nummer syv. Han døjede med skulderproblemer efter en operation. Næste afdeling er allerede den 3. april i Jerez i Spanien.

DET INTERNATIONALE motorsportsteam United Autosports har skrevet kontrakt med den tidligere Formel 1 kører Johnny Herbert, England, til blandt andet 24 timers løbet på Spa i slutningen af juli. De andre i teamet er også tidligere Formel 1 kørere: Stefan Johansson, Sverige, Mark Blundell, England og Eddie Cheever, USA.

AUDIS V12 TDI-motor, der nu er sendt på museum, er kåret som årets bedste racermotor af en international jury.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078