23948sdkhjf

Au2parts i Ringsted er morgenmænd

Tre varevogne kører ud fra au2parts allerede kl. 7.15 - det gør de totalt 18 gange i løbet af dagen.
- Au2parts ringsted er blandt de afdelinger, hvor vi har oplevet størst vækst hos au2parts i 2010 - takket være medejer Tim Søndergaard Söderhamn, der startede for halvandet år hos au2parts, oplyser Kædechef Niels Skak.

Spørger man Tim Søndergaard hvad hemmeligheden er bag succesen, er det en kombination af flere ting.

- For det første er det en forudsætning, at vi har frihed til at tilpasse os den lokale efterspørgsel, så vi kan imødekomme værkstedernes forventninger og har mulighed for at agere hurtigt, siger han.

- For det andet har vi arbejdet benhårdt med sortimentet, hvor priserne i samarbejde med au2parts er markedstilpasset. Endelig har det været et projekt helt fra starten at få optimeret leveringsgraden overfor kunderne, så vi i dag er den leverandør i byen, der har absolut flest vareture til fordel for værkstederne.

Salgsteamet

I au2parts ringsted er tiden, siden Tim Søndergaard Söderhamn startede, også blevet brugt til at sætte et stærkt salgsteam. Peter Jacobsen, daglig leder, har 35 års brancheerfaring fra Ringsted. Lars Kildegaard Nielsen er lige blevet forfremmet som førstemand. Han har arbejdet hos au2parts i Ringsted i fire år.

- Kombineret med, at Tim Søndergaard Söderhamn selv startede i autobranchen for over 25 år siden og både har arbejdet hos Frederikssund Autodele (senere FTZ), hvor han blandt andet startede Fredensborg-afdelingen op, hos Peugeot Danmark (bilimportøren) og nu au2parts, er det et erfarent team, der er sat i byen, fortæller Niels Skak.

- Strategien bag au2parts i Danmark er at styrke de lokale afdelinger via et stærkt bagland, så de som au2parts ringsted har ressourcerne til hele tiden at fokusere lokalt og være på forkant med konkurrencesituationen - og et team som au2parts ringsted kan virkelig gøre en forskel i konkurrencen, hvilket også understreges af deres vækst.

Til hasteopgaverne

I praksis betyder det, at værksteder i Ringsted og omegn kan få kørt varer ud seks gange i døgnet - første gang kl. 7.15 om morgenen, så varerne ligger klar, når værkstederne slår portene op.

Der er lørdagskørsel til de faste kunder, der også inddrager lørdagen for at servicere deres kunder. Som ekstra hurtig levering, har au2parts ringsted opfundet au2parts express til de værksteder, der akut står og mangler en del.

- Når kunden ringer, kører vi ud, fortæller de.

For at sikre, at kunderne ikke ringer forgæves forøges lageret desuden i denne tid med 50 procent. Kombineret med linjebilen til CAC's store sjællandslager i Glostrup, som henter varer fire gange om dagen, opnår kunder hos au2parts ringsted en leveringsgrad på 99,9 procent.

Lageret i Glostrup er blandt de største i Danmark og udbygges løbende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062