23948sdkhjf

Nimb Hotel lancerer privat limousineservice

Som det eneste hotel i Danmark tilbyder Nimb Hotel nu, i samarbejde med Audi, egen limousineservice, en Audi A8.
Nimb Hotel ønsker at imødekomme det stadigt stigende antal internationale gæster, ved at tilbyde denne service, som allerede findes på mange 5-stjernede hoteller i udlandet. Som altid bestræber Nimb Hotel sig på at være på forkant med internationale trends og sætte standarden for international hoteldrift i Danmark. Nimb Hotel ser limousineservicen med Audi, som en del af total-oplevelsen, for at opnå den bedste oplevelse og komfort for gæsterne på hotellet, når de bevæger sig rundt i byen, oplyser en pressemeddelelse.

. Vi bestræber os altid på at give vores gæster en total-oplevelse fra ankomst til afrejse. Også når de bevæger sig uden for Nimb, da mange bruger byen meget. Vi finder det derfor naturligt at tilbyde den bedst mulige komfort med vores limousineservice, når de skal fra A til B i og uden for København, siger hotelchef René Jasper Thomsen.

Thomas Jöhncke, direktør for Audi i Danmark, supplerer:

- Vi er meget glade for at have indgået dette samarbejde med Nimb Hotel, som matcher perfekt op imod den premium-oplevelse, som vi tilbyder i vores biler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062