23948sdkhjf

Høje forventninger til campingmesser

Brancheformand forventer, at der nu igen kommer gang i salget af campingvogne.
- Vi forventer os faktisk meget af årets to store campingmesser i henholdsvis Bella Center og Messe Center Herning her i februar, siger Camping Branchens formand, Lisbeth Rasmussen. Og hun mener også, at hun har belæg for sine forventninger.

- For det første oplevede vi i den første weekend, vi havde åbent i det nye år, en overraskende stor interesse. Det virkede som om, der var opsparede behov, som nu skulle realiseres, siger hun og fortsætter:

- For det andet har vi i 2010 set, at der igen er kommet gang i bilsalget. Meget tyder på, at mange har fået overblik over økonomien efter et par års usikkerhed. Nu tror jeg, at turen kommer til det sjove - en ny campingvogn.

På ti år er antallet af indregistrerede campingvogne steget med ikke mindre end 33 procent, så der i dag er godt 143.000 danske familier, som har eget feriehus på hjul. Og trods krise, er det en tendens, der er fortsat.

- I de sidste tre år er der indregistreret lige så mange campingvogne som i årtiets tre første år. Ja, der blev faktisk indregistreret knap fire procent flere. Men midt i det hele havde vi jo fire fantastiske år, og det er nok ikke helt retfærdigt altid at sammenligne med dem, siger Lisbeth Rasmussen.

Men, fire super gode år efterfulgt af tre på det jævne har fået konsekvenser.

- Belært af de sidste års erfaringer køber vi ikke længere til lager. Nye modeller bliver kun produceret på bestilling. Så hvis man vil have sin nye vogn i maj, gælder det om at bestille hurtigst muligt og helst her i februar afhængig af model, siger hun.

Den første store campingmesse på "Ferie i Bella" løber af stablen i Bella Center fredag til søndag den 11.-13. To weekender senere den 25.-27. februar gælder det udstillingen "Ferie for Alle" i Messe Center Herning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11