23948sdkhjf

Transportudstilling fortsætter fremgangen

Transportudstillingen Vestfyn Trækker fortsætter fremgangen. Arrangementet vokser igen i år betragteligt, og næsten alle standpladser er nu afsat.
Gæsterne på årets transportudstilling i Ejby 27.-29. maj vil kunne besøge mindst 117 stande. Da messen fik råderet over et yderligere areal på 30.000 kvadratmeter, blev standantallet udvidet med knap en tredjedel, og de fleste af dem er allerede nu solgt.

– Selvom arrangementet først løber af stablen i slutningen af maj, har vi lige nu kun to ledige pladser tilbage. Dermed kan vi hvert et øjeblik melde udsolgt med samtlige 119 stande besat, siger arrangør Per Mikkelsen, direktør hos VBG Group Sales.

Hvis interessen for standene viser sig større end antallet, er han klar til at skrive dem på venteliste, som ikke i første omgang kan få ønsket om en stand opfyldt.

– Så vender vi tilbage i tilfælde af uventet frafald.

På de 26 nye standpladser kan man blandt andet møde virksomheder som Axel Ketner, Fontenay og SJ Container. Derudover har også brancheforeningen International Transport Danmark (ITD) meldt sig under fanerne.

Blandt de nye udstillere er også Finans Nord, der med en balance på 8,3 milliarder kroner er Danmarks største udbyder af leasingløsninger til transportbranchen.

– Vi plejer at være med som besøgende. Derfor ved vi, at messen er et godt udstillingsvindue, og det vil vi nu udnytte til at skabe endnu tættere kontakt til branchen, siger regionsdirektør Tommy Svendsen.

Vestfyn Trækker, der afholdes udendørs ved motorvejen i Ejby, har igennem en årrække været Danmarks mest besøgte professionelle transportmesse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079