23948sdkhjf

Fiat bedst for miljøet

For fjerde år i træk sætter Fiat Europa rekord i CO2-reduktion og placerer sig som nummer et på listen over de mindst CO2-udledende nye biler i Europa, viser en ny analyse fra JATO.
Blandt de ti største bilmærker i Europa har Fiat de biler, der udleder mindst CO2. Det viser en analyse af den gennemsnitlige CO2-udledning fra nye biler, der er solgt i Europa i 2010. Analysen er gennemført af den uafhængige rådgivnings- og forskningsenhed JATO.

Det er fjerde år i træk, at Fiat markerer sig som det bilmærke i Europa, der har den laveste CO2-udledning. Ifølge analysen udledte en ny Fiat i 2010 gennemsnitligt 123,1 g/km, hvilket er næsten 7 g/km mindre end de miljøkrav, EU har opstillet for 2015 (130 g/km). For Fiat er det en forbedring på 5 g/km i forhold til 2009 og en samlet CO2-reduktion på 10 pct. over de sidste fire år.

- Det er en mærkesag for Fiat at producere biler med omtanke for miljøet. Derfor er vi selvfølgelig enormt glade for, at den massive indsats, som Fiats mange ingeniører hver dag yder for at gøre vores biler så miljøvenlige som muligt, giver positive resultater, der kan komme både miljøet og vores kunders pengepung til gode, siger pressechef Steffen Holm, Fiat Group Automobiles Denmark A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098