23948sdkhjf

Højt humør under paraplyen

AutoMesters anden messe blev en solid succes.
Der blev mulighed for masser af faglig information og snak samt underholdning, da landets største værkstedskæde, AutoMester med over 440 værksteder, i fredags den 27. maj slog dørene op for messe i Odense med 55 leverandørstande for sine medlemmer og deres ansatte. Der var 700-800 besøgende om dagen mellem kl. 11 og 18, og i teltet om aftenen, hvor AutoMester sluttede af med en stor festmiddag, deltog hele 470 personer.

- Ligesom vores første fagmesse i maj 2009, må vi igen konkludere, at messen i år har levet fuldt ud op til vores høje forventninger. Trods det at vejrguderne i år var imod os, tog alle - både kunder, leverandører og ansatte - dagen med højt humør, og stemningen på pladsen var fantastisk. Vejret gjorde, at vi måtte udlevere op i mod 500 paraplyer til vores gæster, men da det kun småregnede periodevis, gav det ingen problemer, udtaler Marian S. Larsen, kædechef for AutoMester.

- Det er med stolthed vi kan sige, at vi har haft 100 procent opbakning fra vores leverandører. Messen har igen været med til at knytte endnu større bånd mellem både vores leverandører, vores medlemmer, FTZ og AutoMester-kontoret, tilføjer hun.

Ledsagerarrangementet med sundhedsrealisten Christian Bitz var godt besøgt, og ligeledes var der ros til Niels Erik Folmann for hans indlæg omkring pris og kvalitet.

- Vi føler, at alt gik igen op i en højere enhed. Om aftenen da maden fra Den Skaldede Kok var spist, blev dansegulvet hurtigt fyldt op, da bandet Midt Om Natten spillede op til dans. Og der blev virkelig danset igennem og sluttet af med ekstranumre til stor glæde for festdeltagerne, oplyser en tilfreds kædechef.

- Vi skal nu evaluere på hele arrangementet, men der er ingen tvivl om, at med de positive tilbagemeldinger vi har modtaget fra både værksteder og leverandører, er mulighederne for en gentagelse bestemt til stede, tilføjer hun.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078