23948sdkhjf

SMC-Biler nummer 13 i landet

Volkswagen i Horsens bliver del af SMC-Biler.
Efter de seneste års finanskrise har SMC-Biler med adm. direktør Lars Simper i spidsen vendt udviklingen, så kæden står godt rustet til fremtiden.

Og netop fremtidssikring af forretningen har været afgørende for, at VW-forhandler A/S Albert V. Jensen nu indgår partnerskab og bliver SMC-Biler nummer 13 i landet.

Recepten har blandt andet været at øge fokus på lokalt ejerskab og kombinere det med et tættere samarbejde på tværs af kæden.

- Alle i SMC-Biler har de seneste par år arbejdet benhårdt med at styrke det lokale forhold til kunderne – og kombinere det med stærkt samarbejde på tværs af kæden. Det har vist sig at være en stor styrke for de enkelte forhandleres service og forretning, siger Lars Simper.

- Og nu er vi er glade for at kunne hilse endnu en stærk, kompetent forhandler som A/S Albert V. Jensen, direktør J. Thomas Søndergaard og medarbejderne velkommen i SMC-Biler.

Etableret 1933

A/S Albert V. Jensen blev etableret i 1933 af Albert V. Jensen og har været ejet af de to sønner, Poul og Finn Jensen, først i fællesskab og siden 1988 med Poul Jensen som eneejer.

I 2008 var virksomheden igennem et generationsskifte med Poul Jensens svigersøn J. Thomas Søndergaard, der nu følges op af partnerskabet med SMC-Biler.

- Vi har været igennem et vellykket generationsskifte. Men tiden er moden til at fremtidssikre virksomheden yderligere. Jeg synes, det er en tillidserklæring til både os som forretning og Horsens som by, at en stærk kæde som SMC-Biler investerer i det her partnerskab, siger J. Thomas Søndergaard.

Samarbejdet i SMC-Biler giver kunderne en række fordele. Blandt andet lettere adgang til forsikringsarbejde, bedre muligheder for leasingtilbud, landsdækkende service og en række andre ydelser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.071