23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

AMERIKANEREN CHIP YATES skrev historie forleden på en bane i Californien, da han på en el-racermotorcykel kørte lige op, og lidt hurtigere, end andre deltagere på konventionelle motorcykler. Han opnåede to podiepladser med en tophastighed på 256 kilometer i timen.

DET LYKKEDES HELLER ikke i år for Jan Magnussen at vinde en klassesejr i 24 timers løbet på Daytona-banen. Sammen med Ronnie Bremer og engelske Robin Lidell sluttede de som nummer 12 i Chevrolet Camaro GT.R. Der opstod problemer efter et par timers kørsel, som viste sig at være et stik til ti kroner, der lukkede for benzintilførslen, og før mekanikerne fandt ud at problemet, var der gået 50 minutter i pitten, og dermed et farvel til sejren.

AT&T WILLIAMS FORMEL 1 har fået en stor sponsorpartner i energiselskabet PDVSA, Venezuela, hvor formanden er landets præsident Hugo Chavez. PDVSA er verdens femtestørste olieeksportør.

JEAN ALESI, fransk tidligere Formel 1 kører med 202 Grand Prix, skal hjælpe det nye engelske Lotus team i Formel 1.

JAPANSKE FALKEN DÆK udvider sine aktiviteter i år på banerne efter succes de tidligere år i flere forskellige langdistanceløb i USA, Japan og Europa, samt i rally. I år tilmelder producenten flere biler i eget team, blandt andet på den gamle Nürbrurgring i et 24 timers løb den 25.-26. juni i Porsche 911 GT3 R. Falken er en mærke i den japanske Sumitomo gummikoncern.

FORMEL 1 BOSSEN Bernie Ecclestone kæmper for, at det italienske Formel 1 løb skiftevis skal afvikles på Monza og i Roms gader allerede fra 2013.

FIA GT1 VM-SERIEN kommer tættere på Danmark i år med en afdeling på tyske Sachsenring ved Chemnitz. Løbet afvikles den 12.-15. maj. Bilerne er sportsvogne fra Maserati, Aston Martin, Lamborghini, Chevrolet, Ford og Nissan med mellem 600 og 700 hk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266