23948sdkhjf

Kurser i det vestjyske

De to grossister au2parts varde og au2parts esbjerg har i samarbejde med Elektropartner inviteret områdets værksteder til kursus i Euro IV og Euro V.
Aftenen hos Vestjysk Bilhus forleden er bare en i rækken af de arrangementer, au2parts sydjylland har afholdt i samarbejde med Elektropartner for at belyse den problematik, som kan opstå i forbindelse med nye biler, herunder serviceintervaller og partikelfiltre. Desuden er der stort fokus på de hjælpeværktøjer, som au2parts yderligere udbyder i samarbejde med Elektropartner, og at værkstederne altid kan indhente yderligere info vedrørende dette hos det lokale au2parts personale.

- Jeg er utrolig glad for, at vi har den enorme opbakning fra vores kunder. Der har været et meget talstærkt fremmøde til hver aften. Hen over vinteren har vi været så privilegeret, at det samlede deltagerantal overstiger 500 personer fordelt over de respektive aftener, men det betyder selvfølgelig ikke, at vi læner os tilbage og stiller os tilfreds med dette, siger afdelingsleder i au2parts esbjerg, Uffe Bendtsen, og tilføjer:

- Autobranchen er i en rivende udvikling, og vi som grossister har en pligt til at informere vores kunder så godt som overhovedet muligt. Her er kundeaftener en god måde at få den viden ud på både til de autoriserede og de frie.

Netværk

Peter Frederiksen, indehaver af au2parts varde, supplerer:

- Som en bonus oplever vi, at der på de mange kundeaftener opstår en del snak henover bordene omkring emnet. Det fungerer som et netværk, så næste gang en af deltagerne løber ind i et problem på værkstedet, ringer de til kollegaen, de sad til bords ved på vores kursusaften for at høre, om vedkommende har erfaring på området. Det er vi som grossist meget tilfredse over at kunne hjælpe vores kunder med. I en travl hverdag gælder det netop om at kunne komme hurtigere videre, så der ikke spildes tid. Her er andres erfaringer jo en stor hjælp, så den dybe tallerken ikke skal opfindes igen.

Invitationerne til kundearrangementerne deles ud, når værkstederne alligevel får leveret deres varer, og med mange daglige vareture er der rig mulighed for dette, oplyser au2parts i en pressemeddelelse.

Der har været afholdt syv aftener de sidste fire måneder hos au2parts sydjylland, og der vil komme flere til løbende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078