23948sdkhjf

TMP importerer italienske el-varebiler

Thomas Møller Pedersen, indehaver af virksomheden TMP på Limfjordsøen Mors, har fået det nordiske agentur for de italienske varebiler Ape og Porter Van fra Piaggio Commercial – dem med de legendariske Vespa scootere. Han er således i færd med at bygge et forhandlernet på 15-20 forhandlere op i Danmark, idet han er i kontakt med en stribe interesserede købere af elvarebilerne, skriver Erhvervsbladet.

- Vi begyndte med Ape først på året, og vi efter vores deltagelse på udstillingen Biler for Alle i Herning gået i gang med at tage ordrer på Porter, siger han til avisen. Porter kan eksempelvis købes fra 130.000 kroner inklusive moms og afgift.

Thomas Møller Pedersen har tidligere importeret Aprilia og Moto Guzzi motorcykler fra samme italienske industrikoncern. I dag sælger han en række andre motorcykelmærker foruden Piaggio Commercial.

Det er hans fortid som motorcykel racerkører, som har medført kontakten til MC og scooterbranchen. Det er første gang, Thomas Møller Pedersen arbejder med erhvervskøretøjer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093