23948sdkhjf

Dieselbil med benzin i tanken brød i brand

Det var sandsynligvis en menneskelig fejl, der var årsag til, at en ny Opel Insignia om morgenen den 7. februar brød i brand. Der var nemlig fyldt benzin i dieselbilen, oplyser Opel i en pressemeddelelse.

- Vi har netop modtaget analysen af brændstofresterne fra bilen, og den viser, at der var mellem 40 og 60 procent benzinindhold i dieseltanken, hvilket der naturligvis ikke bør være. Det må antages at være årsagen til, at bilen brød i brand, oplyser informationschef for Opel Danmark, Erik Morsing.

Bilen havde kun kørt omkring 8000 kilometer, da bilen ifølge vidner først trak et blåt røgspor efter sig og siden brød i brand på Overdrevsvejen ved Kongens Vænge i Hillerød.

- Den brændte ekstremt kraftigt. Den måde den overtændte på gik så stærk. Der var brand over det hele, det var meget voldsomt, der var også ild under bilen. Jeg tænke på at hente en pulverslukker, men jeg skulle ikke i nærheden af den bil, sagde Flemming Vormbak dengang, efter han overværede episoden, ifølge Frederiksborg Amts Avis.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.089