23948sdkhjf

Endnu en glas-alliance

Mekonomen har indgået et nyt samarbejde omkring autoglas og værktøj til montering med DanGlas A/S.
Mens grossist-konkurrenterne hos FTZ og au2parts for kort tid siden har offentliggjort nye samarbejder med henholdsvis Nordglass og Pilkington, melder Mekonomen nu også om en ny autoglas-alliance.

Markedet for autoglas i Danmark har altid stillet store krav til alle involverede, og de krav er bestemt ikke blevet mindre med tiden. Der kræves indsigt, viden og knowhow samt nærhed til kunderne, fastslår Mekonomen Danmark A/S i en pressemeddelelse.

- Autoglasmontering er ganske kompliceret, og vi ønsker fortsat, at vore kunder, værkstederne, har adgang til den viden, der er nødvendig for i fremtiden at kunne udføre autoglasmontering, udtaler produktchef Peter Benner fra Mekonomen.

- Vi anser nemlig montering af autoglas som en helt naturlig del af det arbejde, værkstederne udfører, og skal vi holde fast i det, skal det også prioriteres i det omfang det er nødvendigt. Derfor har vi nu sikret et samarbejde med DanGlas, som skal gøre det nemmere for vores kunder. Blandt andet har DanGlas otte afdelinger spredt over Danmark, og det giver den nærhed og tætte kontakt, som er nødvendig for os, tilføjer han.

For at gøre det endnu enklere for Mekonomens kunder, er der er oprettet en "hotline", som værkstederne kan ringe til, når de har brug for det. Det betyder samtidig, at de får en profesionel sparringspartner, som de kan kontakte, hvis de løber ind i problemer med for eksempel montering eller andet vedrørende autoglas.

- Udover at DanGlas er landsdækkende og fungerer som en sparringspartner for vores kunder, sikrer vi samtig også, at vores værksteder kan udnytte den relevante knowhow fra DanGlas i form af kurser – både på eget værksted ellers hos DanGlas. Autoglas montering udvikler sig hele tiden og stiller hele tiden nye krav. Den opgave er vi overbevist om at vi, sammen og i samarbejde med vores værksteder, kan løfte med denne nye aftale, mener Peter Benner.

Fra DanGlas udtaler direktør Viggo Hansen:

- Vi er meget glade og stolte over at indgå i et strategisk samarbejde med Mekonomen. Jeg er overbevist om at vores knowhow og Mekonomens professionelle tilgang til tingene gør os til markedets bedste leverandør af autoglas.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078