23948sdkhjf

Pænt fremmøde til Forsi-kurser

I takt med at brancheforeningerne D.A.F, FAI og SKAD øger samarbejdet, skabes der større tilgang til viden og ydelser for medlemmerne. Samarbejdet betyder, at der tilbydes stadig flere kurser til de tre foreningers medlemsvirksomheder.

37 deltog således i tre kurser i skadesopgørelsesprogrammet Forsi den 22., 23. og 24. november på Roskilde Tekniske Skole i samarbejde med SKAD-underviser Finn Larsen.

Fokus blev lagt på at anvende Forsi rigtigt, så skadens omfang opgøres korrekt og kvaliteten sikres, og så virksomhederne får mulighed for at investere i de korrekte nye værktøjer, der kræves, så nye biler kan repareres bedst muligt.

Deltagerne udtrykte stor tilfredshed med kurserne, hvor mange kunne køre hjem med større kompetencer - bedre rustet til hverdagens udfordringer.

- Vi er rigtig glade for den store tilslutning, idet de tre kurser var fyldt op allerede efter kun to dage. De mange, der tilmeldte sig, som kom på venteliste, vil få tilbudt nye kurser i starten af 2012, siger SKAD-direktør Thomas Krebs.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094