23948sdkhjf

Delphi diesel kompetencer hos BG

BG Service i Århus er som autoriseret Delphi dieselværksted blevet et vidt favnende dieselværksted.
BG Service Center i Risskov, som siden 1965 har haft et samarbejde med Bosch, kan nu som det eneste Bosch Diesel Center i Danmark bryste sig af at være autoriseret dieselværksted for Delphi commonrail dieselsystemer – både pumper og injektorer.

Selve autorisationen er foregået gennem den nuværende danske distributør for Delphi dieselkomponenter, firmaet Axel Ketner A/S.

BG kan således som autoriseret værksted for VDO/Siemens, Zexel og Bosch nu også tilbyde test, reparation og salg af Delphi commonrail komponenter.

- De fleste i autobranchen er bekendt med, at Bosch leverer størsteparten af dieselsystemer, som anvendes på bilfabrikkerne i dag. Men næsten alle bilproducenter anvender flere fabrikater af dieseludstyr i produktionen. Det betyder for værkstederne, at de ikke entydigt kan se, hvilket mærke dieseludstyr, bilen er udrustet med – blot ved at se på bilmærke og model, påpeger Allan Nørgaard, direktør hos BG Service Center.

- For at yde den bedste service over for vores kunder, er det derfor en vigtig del af vores forretning at kunne tilbyde en bred vifte af services inden for dieselreparation og salg af komponenter, fortsætter han.

- Det gør det nemt for kunden, for uanset hvilket dieselsystem bilen har monteret, kan vi hjælpe med fejlfinding, test, reparation og salg af nye komponenter, lover Allan Nørgaard.

Sikrer den rigtige kvalitet

BG foretager selv alle reparationer og afprøvninger af de ombytnings dieselkomponenter, som sælges.

- Vi sikrer dermed, at vi kan stå inde for den rigtige, høje kvalitet af de renoverede produkter, vi sælger, frem for blot at sælge en komponent videre, som er repareret på et andet værksted, siger Allan Nørgaard.

BG tilbyder i øvrigt 24 måneders reklamationsret på alle dieselreparationer.

Endnu et mærke på vej

BG har netop indgået aftale med Denso Europe om reparation af Denso commonrail udstyr. BG bliver eneste firma i Danmark som kan foretage autoriseret test og reparation af Denso commonrail injektorer, og det forventes at værkstedet er klart til opgaven i løbet af 1. kvartal af 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079