23948sdkhjf

Elektrisk firehjulstræk og DTC kobling

BorgWarner er med på den 10. International Car Training Institute, CTI, i Berlin den 5.-8.december. Udstillingen er samtidig et symposium, hvor flere af de store leverandører viser det seneste nye, hvor transmissions-eksperter fra hele verden forventes at deltage.

BorgWarner viser blandt andet den nyeste udvikling i dobbeltkobling, DCT, og det nyeste indenfor træk på alle hjul med BorgWarner Haldex Gen koblingen. BorgWarner forventer, at dobbeltkoblinger i alle bilsegmenter vil øges fra cirka 2,6 millioner i år til 8,0 millioner i 2016.

eAWD er BorgWarnes nyeste træk på alle hjul, som er et elektrisk styret system med hurtigere reaktion på de to aksler og bedre moment. Det kan spare op til 20 procent brændstof sammenlignet med de traditionelle mekaniske systemer, har de foreløbige test vist. Den nye dobbeltkobling bliver vist i test og simultan resultater fra udviklingen i USA. eAWD systemet eliminerer det dilemma, mange bilproducenter har med el- og hybridbiler, oplyser BorgWarner, idet det ikke påfører yderligere vægt og tab af effekt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078