23948sdkhjf

Diskuterer faldgruber ved servicering af nyere biler

De frie værksteders organisation inviterer hele den uafhængige autobranche til en række aftenmøder om krav til service på nyere biler.
Debatten om garanti, reservedele og markedsandele på tværs af mærkeværksteder og frie værksteder hersker i autobranchen. Det har fået Centralforeningen af Autoreparatører i Danmark, CAD, til at invitere til en række "gå-hjem-møder" rundt i landet for de frie værksteder, hvor der stilles skarpt på de krav og faldgruber, som frie værkstederne kommer ud for, når de servicerer nyere biler i garantiperioden.

Blandt oplægsholderne er folk fra EUC-Nord, Tolerance A/S, Elektropartner og Bosch.

- Vi har sammensat et program, der klæder værkstederne ordentligt på, så de ikke er i tvivl om, hvordan bilfabrikkernes forskrifter skal følges, siger CAD-direktør Erik S. Rasmussen, der selv står for de indledende ord på turneen.

Herefter følger emner som garantiservice/tjekliste, jura, et kig på Mazdas digitale servicebog og servicekampagner, kundens og bilens oplevelse af værkstedet, krav til faktura og dokumentation, nulstilling af oliekvalitets-måling, tilstoppede partikelfiltre, forskellen på systemer med og uden additiv-tank, opdatering af motorstyring i forbindelse med service samt hybridteknologi.

Fyraftensmøderne foregår fra den 9.-18. marts, alle dage klokken 17-21, med forplejning undervejs på de tekniske skoler i Ålborg, Holstebro, Århus, Kolding, Odense, Næstved og Roskilde. Tilmelding efter først til mølle-princippet på www.cad.dk/tilmelding, hvor datoer og adresser findes.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125