23948sdkhjf

Motorskribent con amore fylder 70 år

Journalist Villy Poulsen, Odense, fylder 70 år den 21. februar. Han startede Forlaget Classic i 1991 og har udgivet 52 bøger, primært omkring motorcykler og klassiske biler, men også to om journalistik, som han har undervist i.

I de unge år var Villy Poulsen blandt andet ansat hos Fyns Amts Avis og var i mange år speaker for forskellige motorbaner med stor indsigt.

For et par år siden solgte han sit livsværk, Forlaget Classic, til Alex Schou Jensen, Jyllinge, firmaet Veteran, men Poulsen fortsætter med at levere specialopgaver til den nye ejer, der udgiver månedsbladet Klassisk Bil og MC.

Poulsens seneste værk er en bog med 35 portrætartikler med de største navne i dansk motorcykelsport, samlet i bogen Danske Motorportrætter, og udgivet af Veterania Forlaget Classic, der udkommer den 13. februar. Samme dag er der reception i klubhuset på Højbjergbanen vest for Odense.

Men der er mere på vej fra den meget aktive fynske motorentusiast og journalist. Blandt andet portrætter på kendte folk indenfor bilsporten, og måske flere bøger om klassiske biler og motorcykler.

Du kan læse meget mere omkring Poulsens mange aktiviteter på hjemmesiden VillyMotor.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078