23948sdkhjf

Fem danske kørere klar til Le Mans

Den franske organisation bag 24 timers løbet på Le Mans løftede forleden sløret for de 55 biler, der skal køre løbet til juni. Godt halvdelen af deltagerne er på plads, heriblandt fem danskere.

De bliver anført af Tom Kristensen, som skal prøve at vinde løbet for niende gang i Audi. Det er noget af en udfordring med en sprængt akillessene og genoptræning efter uheldet i sidste måned.

I den store LMP1-klasse skal Christian Bakkerud igen med i en ældre Audi R10 for tyske Team Kolles, og Jan Magnussen rykker i år ned i den mindre GT2 klasse, ivrigt med større deltagelse, og igen for GM i Chevrolet Corvette. Her får han deltagelse af Allan Simonsen, der kører en privatanmeldt Ferrari F430 for Fernbacher-teamet.

Den eneste danske debutant, Christoffer Nygaard, skal køre Aston Martin DB9 sammen med den tjekkiske Formel 1 kører Thomas Enge.

En anden ny og spændende deltager er den tidligere Formel 1 verdensmester, engelske Nigel Mansell, der har fået grønt lys til start med sine to sønner Leo og Greg, som har gjort det godt på de engelske baner på det seneste. De skal køre en Ginetta-Zytek prototype. Englands svar på Helge Sander, videnskabsminister Paul Drayson, debuterer i den store LMP1 klasse i en Lola-Judd.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078