23948sdkhjf

Vær med ved DM for Mekanikere 2010

Danmarks bedste mekaniker bliver kåret, når DM for Mekanikere 2010 bliver afviklet under Auto Teknik-fagmessen 26.-28. august i Odense Congress Center. Det er fjerde gang, landets eneste åbne DM bliver afviklet, idet mesterskabet følger Auto Teknik-messerne, der foregår hvert tredje år.

Bag DM for Mekanikere 2010 står autobranchens uafhængige fagblad Motor-magasinet og de fire efteruddannelses-skoler TEC i København, Autovidencenter Fyn i Odense, Autoteknisk Center i Viborg og Autobranchens Udviklingscenter i Frederikshavn.

Fire discipliner

DM’et vil denne gang være mere publikumsvenligt med faste kameraer og storskærme placeret på hver af de fire opgavediscipliner, ligesom DM-standen vil være opdelt i fire felter som et dannebrogsflag, der skal sikre, at publikum kan følge DM for Mekanikere 2010 på tætteste hold uden at genere konkurrence-deltagerne.

Opgaverne favner bredt og omfatter det, mekanikere vil have lært som del af uddannelsen, og som opøvet håndelag gennem deres år på danske værksteder. Opgaverne ligger inden for bilens elektriske sytem og service samt en monteringsopgave, bilens komfortanlæg og en simpel karrosseri-opgave. Korrekt anvendt arbejdsmiljø og brug af momentnøgler vægter, ligesom det er vigtigt, at konkurrence-deltagerne kan søge og finde relevante reparationsdata.

Ved seneste DM for Mekanikere i 2007 var fordelingen ligelig mellem de cirka 20 deltagende mekanikere fra frie og mærkeværksteder. Dem, der klarede sig bedst, var de mekanikere, der forstod at planlægge arbejdet og koncentrere sig.

Vind Formel 1-kørekursus

Førstepræmien ved DM for Mekanikere 2010 er et Formel 1-kørekursus på den svenske bane Anderstorp, sponsoreret af F1 Driving.Team, se www.f1driving.com

Tilmelding og info

Interesserede mekanikere, der gerne vil deltage i mesterskabet, kan kontakte Kim Lesanner på email kile@motormagasinet.dk eller på telefon 27120098 for info og tilmelding.

.

.

.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065