23948sdkhjf

Fuld tryk på produktionen i regummieringsbranchen

Efter en kort rundspørge hos de fire medlemmer i Fabrikantforeningen for Regummierede Dæk i Danmark, kan der drages en enslydende kort konklusion – travlhed, fuld tryk på produktionen og efterspørgslen fra kunderne er overvældende.
Det står lysende klart, at mange af vognmændenes biler ikke længere har det fornødne gummi tilbage på dækkene, og efter en lang periode med tilbageholdenhed og bytten rundt mellem biler og hjulsæt, så går den ikke længere.

Dækkene er slidt og skal udskiftes, men også i dækbranchen har der været udvist forsigtighed og efterspørgslen er større end kapaciteterne.

Nye lastbildæk i de mest gængse størrelser er ved at være en mangelvare, hvilket sætter yderligere pres på efterspørgslen af regummierede dæk.

Entydigt forlyder det, at man naturligvis ønsker at give den bedst mulige service til kunderne, men det kniber med at producere hurtigt nok. Det har længe ikke været muligt at producere til lager, så det bugner ikke ligefrem med dæk i reolerne. Vinterdækkene er næsten sluppet op, og der produceres på højtryk, nogle steder seks dage om ugen.

Selv rekruttering af nyt personale er i spil, og selvom der kom 200 ansøgere, heraf 60 ved personligt fremmøde, til én ledig stilling, så kan det langt fra løse "problemerne". Den fornødne oplæring tager jo også tid.

Det kan opfattes som en klagesang, men der hersker ingen tvivl om, at dette luksusproblem glæder fabrikanterne især når man husker på, at man var nødsaget til at indføre arbejdsfordeling for blot halvandet år tilbage.

- Vi er superglade for fremgangen og efterspørgslen, men er blot kede af ikke at kunne tilfredsstille alle, så hurtigt som ønsket. Det er bagsiden af medaljen i øjeblikket – uden udsigt til forbedring foreløbig, forlyder meldingerne entydigt fra fabrikanterne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079