23948sdkhjf

Formel 1 verdensmester flot modtaget

Sebastian Vettel fik en heltemodtagelse i Frankfurt lufthavn, da han landede i hjemlandet. Tusindvis af fans var mødt op. Det samme var tilfældet i Østrig, da hele Red Bull teamet med ledelsen landede. Her var også teamkollega Mark Webber med, men de var kun hjemme et par dage, før de atter fløj tilbage til Abu Dhabi for at teste nye Pirelli dæk, som overtager leveringen til hele Formel 1 serien næste år. Hidtil har alle kørt på Bridgestone, der tidligere i år opsagde kontrakten med FIA.

Alle teams var til stede med kørerne for at teste de nye dæk, men også fordi det ikke længere er tilladt at teste racerne mellem løbene. Samtidig var en del unge talenter, måske kommende Formel 1 kørere, inviteret af flere teams for at vise deres evner.

Efter den første testdag var Felipe Massa, Ferrari, hurtigst på de nye dæk med Vettel og Webber lige efter, og på anden dagen var Alonso hurtigst med Vettel lige efter. Han udtalte efter de to dages test. "Vi har haft to travle dage med de første indtryk af de nye dæk. Der er fortsat en del, vi skal finde ud af, men de er langt bedre end forventet. Det har samtidig givet os muligheden for biltest, som jo er en sjældenhed i Formel 1".

F-1 billet i julegave

VM-titlen til Vettel kommer næste år til at stå i hans tegn i Tyskland, hvor Formel 1 vender tilbage til Nürburgring med løb den 24. juli. Banen tilbyder rabat til løbet, hvis billetterne købes før den 31.december i år – hvilket ledelsen mener er en udmærket julegaveidé til mange fans. Løbet på Nürburgring med træninger, tidtagning og selve løbet varer fire dage fra den 21. til og med den 24. juli. Det er dermed det løb, som ligger tættest på Danmark, og midt i mange danskeres sommerferie.

Den legendariske Nürburgring har den ældste historie i Tyskland af de baner, som fortsat benyttes. Banen er de sidste par år blev blevet kraftigt opgraderet og moderniseret, både for kørerne og publikum. Banen ligger i Eifel-bjergene og er opkaldt efter borgen på toppen af bjerget, Nürburg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08