23948sdkhjf

Fremtidsseminar for unge mestre

FAI's hovedbestyrelse har i en periode arbejdet med et nødvendigt generationsskifte i FAI kombineret med en debat om organisationens fremtidige struktur.

I den forbindelse afholder FAI den 26.-27. februar på Trinity ved Fredericia et fremtidsseminar for unge mestre. De fire afdelinger i FAI har hver udvalgt to unge mestre, der ikke i forvejen deltager i organisationsarbejdet. Sammen med én person fra hver afdeling samt landsformand Poul Erik Christensen og direktør Michael Nørregård får de til opgave at skitsere et fremtidigt FAI.

- Scenariet er, at de unge mestre skal forestille sig, at de har fået overdraget ansvaret for FAI, og de skal nu udarbejde en strategiplan for de næste fem år for foreningen, som de skal fremlægge for hovedbestyrelsen, forklarer Michael Nørregård.

Seancen indledes med en introduktion til den aktuelle situation for FAI og FAI's indplacering i organisationsverdenen. Derefter får de unge mestre til opgave fordomsfrit og fremadrettet at skitsere en realistisk plan for en tilpasning og udvikling af FAI for de næste fem år. Arbejdet foregår i tre grupper, som efterfølgende skal fremlægge deres strategiplaner for hinanden.

Hovedbestyrelsen vil med udgangspunkt i dette arbejde udarbejde en ny strategiplan for FAI.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094