23948sdkhjf

Fusion inden for eksport af biler

PB Cartrading i Kolding og Dansk Autoimport i Hillerød går sammen.
For mere end 30 år siden var PB Cartrading i Kolding og Dansk Autoimport i Hillerød de første i Danmark til at starte op med eksport af fabriksnye biler fra Skandinavien til et bredt udvalg af markeder i Europa.

"2010 bliver året, hvor vi får endnu mere til fælles. Per 1. marts 2010 får PB Cartrading æren af at overtage og videreføre Dansk Autoimport, så vi nu tilsammen bliver en endnu stærkere spiller på markedet for salg af EU biler. Overtagelsen sker som led i et generationsskifte, hvor Søren Eilsborg overdrager ejerskabet til Thomas Bagge og Martin Bagge Lautrup fra PB Cartrading", oplyser en pressemeddelelse fra de to firmaer.

Både Søren Eilsborg og Dansk Autoimports øvrige medarbejdere bliver i firmaet fremover. Sammensætningen af medarbejdere hos PB Cartrading i Kolding forbliver ligeledes uændret. Det drejer sig om fem medarbejdere i Hillerød og tre i Kolding. PB Cartrading er oprindeligt stiftet af faderen, Per Bagge.

- Vi ser store fordele i den nye fælles platform: Vi har begge været i branchen i mange år og derfor opbygget en omfangsrig leverandør- og kundesammensætning, som vi nu vil gøre fælles brug af og udvikle. Vi har hver især vore styrker, der vil kunne tilføre begge selskaber nye kompetencer og skabe basis for udvikling af nye idéer, og vi bliver flere til at løfte de daglige opgaver, udtaler Eilsborg og Bagge.

Til Motor-magasinet siger 64-årige Søren Eilsborg, at markedet ikke har været det bedste med lange leveringstider og en ikke reel efterspørgsel.

- Prisniveauet i Europa ændrer sig meget – det er et gedemarked, men overordnet er mit indtryk, at der er mangel på biler, siger han.

Fart på Mega

Dansk Autoimport er også importør af Mega elbilerne.

- Det er en aktivitet, som vi forventer at sætte turbo på med to mand for fuld damp. Der er kommet en faceliftet e-City, siger Søren Eilsborg, som erkender, at salget ikke har været for godt i 2009.

Derimod kører der efterhånden pænt med Mega multitrucks rundt om i landet hos blandt andet en række store selskaber.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.091