23948sdkhjf

Sælger nummer 16 klar til tredje halvleg

John Christensen, af mange kun kendt som sælger nummer 16, går på efterløn efter 42 år i Bosch.
Siden årsskiftet har John Christensen kun arbejdet tre dage om ugen. På den måde synes han, at han langsomt har forberedt sig på, at han officielt forlader arbejdsmarkedet for at tage hul på, hvad han kalder tredje halvleg: Tilværelsen som efterlønner. Et liv, hvor han, som han selv siger, får mere tid til den store have, til familien og barnebarnet og tid til at få klaret de småskavanker, som kommer til mange af os med alderen. John Christensen, som runder 64 år i juni, har nemlig netop fået en tid på Vejle Sygehus til en ny hofte.

1. maj kan han se tilbage på 42 gode år i Bosch. Af langt de fleste er han kendt som "nummer 16", der er hans officielle nummer som rejsende sælger, men med titlen distriktschef på visitkortet. Og med 42 år i samme virksomhed er han også rekordindehaver, som den medarbejder i Robert Bosch A/S i Danmark, der har været der længst.

Slidt chefer op

- Jeg har slidt mange salgschefer op, lyder hans kommentar til de mange år i samme virksomhed. Og selvfølgelig er det da lidt vemodigt at stoppe. Jeg vil ganske sikkert komme til at savne mine gode kolleger i Bosch, selv om man som sælger godt kan føle sig lidt lige som den ensomme cowboy på prærien. Jeg vil nok også komme til at savne nogle af mine mange trofaste kunder, som jeg har besøgt i mange år. Flere af dem har da også sagt, at jeg da selvfølgelig skal kigge ind og hilse på, når jeg kommer rundt i landet.

Siden januar har John Christensen haft sin afløser Henrik Hjuler med rundt, så kan kunne blive introduceret. Henrik Hjuler har tidligere arbejdet i Blaupunkt, da dette selskab var Bosch-ejet, og er dermed godt kendt med branchen og Bosch, så John Christensen er overbevist om, at hans kunder også i fremtiden vil være i gode hænder.

Officielt bliver John Christensen efterlønner 1. juli, men da han skal afvikle et par måneders opsparet ferie først, stopper han med at arbejde med udgangen af april.

Torsdag 28. april kl. 14-16 er der afskedsreception for sælger nummer 16 hos Robert Bosch A/S, Telegrafvej 1 i Ballerup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109