23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

KIMI RÄIKKÖNEN, FORMEL 1 verdensmester, skal køre Citroën WRC i år. Han lægger ud i Arctic Lapland Rally i slutningen af januar, før det svenske VM-rally medio februar.

MICHAEL SCHUMACHER, FORMEL 1 mester syv gange, har varmet op i en GP2 racer på spanske Jerez over tre dage, før hans spændende come back i F1.

FERNANDO ALONSO, 28, spansk Formel 1 verdensmester i 2005 og 2006, der i år skifter fra Renault til Ferrari, udtaler, at han allerede føler sig hjemme hos Ferrari; "Ferrari er som en familie. Jeg ønsker at afslutte min karriere med en god smag i munden. Det sker hos Ferrari,", udtaler den tidligere verdensmester.

FC MIDTJYLLAND, søger en sponsor til FCM Racing i Superleaque Formula serien, hvor Kasper Andersen, Silkeborg har deltaget sidste år: "Deltagelsen har været en succes for FCM. Vi har fået kontakt til en række internationale fodboldklubber, men ny kapital er nødvendig. Vi er desværre ikke i stand til drive aktiviteten videre alene," udtaler adm. direktør i FCM.

SPANSKE SEAT HAR TRUKKET sig ud af WRCC-serien, VM for standardvogne, som de har vundet flere år i træk. De fortsætter dog med at servicere privatteams. Sidste års mester i Seat, Gabrielle Tarquini, fortsætter sikkert i et privat Seat-team, mens Seat-mesteren fra 2008, Yvan Müller, er ny mand hos Chevrolet.

DANSKE COPYTEC RACING, Århus, har tilbudt sine kørere en unik testmulighed i Australien, hvor leverandøren af Spectrum chassiset hører hjemme. Det skal ske på to baner, som ligger tæt ved fabrikken i Melbourne..
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094