23948sdkhjf

Vinterkulden sikrer iværksætter fin start

14 dage med sne og tocifrede frostgrader har fået bilisterne til at ønske automatiske opvarmningssystemer i bilerne.
En af dem der mærker bilisternes ønske om øget komfort her i vinterkulden er den 37-årige iværksætter Michael Rabøl Jørgensen. Ved nytårsskiftet åbnede han virksomheden Rabøl Auto-El & MarineService i Sønderborg. På mindre end en uge har han solgt og installeret otte Webasto oliefyrssystemer i sønderjyske biler, der sikrer, at brugerne kan sætte sig ind i en bil, hvor motoren er varm, vinduerne iset af og kabinen lun og rar.

Michael Rabøl Jørgensen er uddannet flymekaniker og har i forsvaret serviceret F-16 jagere, og gennem syv år har han været med til at vedligeholde flyene hos Air Alsie i Sønderborg Lufthavn. Det er interessen for elektroniske løsninger, der har fået ham til at etablere egen virksomhed, hvor fokus er rettet mod systemer til busser, lastvogne samt vare- og personbiler.

Medvirkende til den nærmest flyvende start er, at Michael Rabøl Jørgensen umiddelbart før jul blev godkendt af Færdselsstyrelsen til at kontrollere taxametre. Godkendelsen, der omfatter en række stramme juridiske og sikkerhedsmæssige krav, gør, at værkstedet, som et af de få i Sønderjylland, må servicere de plomberede taxameter, der findes i hyrevogne.

Virksomheden vil i sommerhalvåret fokusere på installering og vedligeholdelse af elektroniske systemer til lystbåde, ligsom Rabøl blandt andet også monterer alarmer, telefoner og air-condition.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094