23948sdkhjf

Prøv selv Zulu Djævleræs

Lørdag den 1. maj fra klokken 10-15 er der åbent hus på landets folkeracebaner. Her kan man få mulighed for – helt gratis - at prøve at køre i en folkeracebil på en bane.

Denne dag gentager Dansk Automobil Sports Union nemlig succesen med det årlige åbent hus-arrangement. Som prøvekører kan man vælge at få en tur sammen med en erfaren folkerace-kører, så man kan mærke spændingen ved at køre på en bane, hvor man bare kan give den fuld gas. Eller man kan vælge selv at prøver kræfter med bilen og banen. Selv den mest erfarne bilist får sin sag for, når underlaget er grus eller jord. Vil man selv sidde bag rattet, koster det 150 kroner.

Folkerace er en billig motorsport, og en godkendt racerbil kan købes for kun 5000 kroner – for alle deltagere i den billigste klasse skal nemlig sælge deres bil for dette beløb, hvis der bliver budt på den.

Alle kan dyrke sporten fra det fyldte 14. år, og samme aldersgrænse gælder ved arrangementet den 1. maj. Dog skal unge i alderen 14-18 år have en tilladelse fra deres forældre. Styrthjelm og andet udstyr lånes på banerne.

Arrangementet er et samarbejde mellem Dansk Automobil Sports Union og klubberne. Det foregår efter DASU´s regler, og arrangementet er derfor forsikringsdækket og helt lovligt.

Læs mere om folkerace og arrangementet den 1. maj på www.folkerace.dk.

.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093